Ensiapukoulutus

29.10.2018 Vantaa

Klo.8.00. Myyrmäentie 2, 01600 Vantaa (Allun Grilli)

Safety Trainers Finland Oy:n oma ensiapukoulutus

Safety Trainersin oma ensiapukoulutus vastaa täysin EA1 koulutuksen sisältöä. Online koulutusalustan ansiosta, lähiopetuksen kesto on kuitenkin vain puolet EA1 koulutuksesta. Koulutukseen voi osallistua maksimissaan 20 henkilöä. Kurssin käytyäsi saat sähköisen ensiapukortin, joka löytyy koulutusalustaltamme. Ensiapukoulutuksemme on 3 vuotta voimassa.

STF ensiapukoulutus (EA1 vastaava)

Kesto: 6h (+ tauot) ja verkko-opiskelu

Kurssin sisältö:

• auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa
  • hätäensiavun perusteet
  • tajuttoman ensiapu
  • peruselvytys (myös lapsien elvytys)
  • vierasesine hengitysteissä (myös lapsien elvytys)
  • verenkierron häiriötila (sokki)
  • verenvuodon tyrehdyttäminen
  • tapaturmien ehkäisy
  • haavat
  • palovammat ja sähkönaiheuttamat vammat
  • nivelvammat ja murtumat
  • tavallisimmat sairauskohtaukset
  • kylmän ja lämmön aiheuttamat ensiaputilanteet

Käyttäjätunnus ja opiskelu koulutusalustalla

Ilmoittautumisen jälkeen luomme koulutusalustalle tunnukset, jotka lähetämme ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjätunnuksena on ilmoittamasi sähköpostiosoite. Lähetämme myös sähköpostitse käyttöohjevideot koulutusalustalle (koulutusalustamme on erittäin helppokäyttöinen, joten niille tuskin tulee käyttöä). Koulutusalusta löytyy: app.safetytrainers.fi

Sijainti

Koulutuspaikka on erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeenlinnanväylän varressa, kehä1 ja kehä3 välissä. Pääset Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta helposti julkisilla kulkuvälineillä. Esimerkiksi Rautatieasemalta (Helsinki) P-junalla ja I-junalla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Myymäenasemalta on kävelyä noin 600 metriä koulutuspaikkaan. Omalla autolla pääset helposti ja nopeasti ympäri pääkaupunkiseutua esim. Hyvinkäältä ja Nurmijärveltä n.30minuutissa. Ilmaisia parkkipaikkoja (4h) on runsaasti.

Hinta:

145€ alv.0%.

hinta sisältää:

• sähköisenensiapukortin
  • käyttöoikeuden koulutusalustalle 3 vuodeksi
  • lounaan, aamu ja iltapäivä kahvit

Ilmoittaudu kurssille!

Kaikki ensiapukurssit järjestetään!

Voit ilmoittautua kurssille kätevästi lomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla.

Maksuvaihtoehdot: Korttimaksu koulutuksen yhteydessä tai lasku. Voimme lähettää verkkolaskun, sähköpostilaskun tai paperilaskun postitse. Laskun maksuehto on 14pv. netto.