Viime viikko oli mukava päättää tyytyväisten asiakkaiden kanssa, kun järjestimme ensiapukurssin Sajato Oy:n henkilökunnalle. Jälleen ensiapukurssin teoriatiedon opiskelu verkossa ja käytännön harjoittelupäivän toiminnallisuus saivat positiivista palautetta. Koulutus sujui erittäin rennosti, mukavassa vuorovaikutteisessa ilmapiirissä. Henkilökunta omasi erittäin hyvän huumorintajun, eikä tälläkään kertaa ilman naurua päässyt koulutuksesta lähtemään! Henkilökunta sai kerrattua osittain unohtuneita ensiaputaitoja ja uuttakin asiaa koulutettavat oppivat.

Paineside, verenvuoto ensiapu

Sajato Oy on rakennusliike, josta saat ns. koko paketin suunnittelusta toteutukseen aina edulliseen hintaan, kuitenkaan laadusta tai materiaaleista tinkimättä! Nyt heidän henkilökunta osaa toimia myös tapaturmien vaatimalla tavalla muun muassa käyttää defibrillaattoria, auttaa tukehtuvaa tai tyrehdyttää suuren verenvuodon, mutta heidän pääosaamisensa on:

  • huoneisto- ja toimitilaremonteissa
  • vahinko- ja saneerauskohteissa

Vaikka henkilökunta osaa tunnistaa yleisimmät sairaskohtaukset ja antaa eri tapaturmien vaatimaa ensiapua, ei naapuri työmaalta ole suositeltavaa tuoda loukkaantuneita heille hoitoon, vaan ensisijainen paikka on lähin päivystys! Voit käydä tutustumassa Sajato Oy:n palveluihin tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Autokolari lavastus, irronnut raaja ensiapu

Kuvassa lavastettu autokolari, jossa työmieheltä ehkä jopa hänen onnekseen irtosi oikean käden paikalla ollut vasenkäsi (kts. kuva).


Jonathan Hagkvist
Kirjoittanut: Jonathan Hagkvist, Sairaanhoitaja, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK)