Räätälöity ensiapukoulutus Sajucon Oy:lle

Nyt tuli koulutuksessa itsekin opittua vanhoja ensiapukäytäntöjä

Vantaalla on nyt astetta turvallisempaa liikkua, koska Sajucon Oy:n henkilökunnan ensiaputaidot on kerrattu ja päivitetty nykypäivän ensiapuohjeiden mukaisiksi. Nyt tuli koulutuksessa itsekin opittua vanhoja ensiapukäytäntöjä ja kuultua, miten lyijyvettä on ennen hyödynnetty. Lyijyvettä ei kuitenkaan enää käytetä ruhjevammojen viilentämiseen, koska lyijylle altistuminen aiheuttaa mm. käyttäytymishäiriöitä ja älykkyysosamäärän laskua. Koulutus järjestettiin Sajucon Oy:n omissa tiloissa, joten asiakkaiden tullessa ovelle oltaisiin heidät saatu välissä palveltua.

Defibrillointi

Pahimmillaan rakennustyömaalla käsi voi leikkaantua sirkkelissä irti

Rakennustyömaat ovat tunnettuja tapaturmista ja haavereista laidasta laitaan ja kaikkien on tärkeää osata toimia eri tilanteiden vaatimalla tavalla. Pahimmillaan rakennustyömaalla käsi voi leikkaantua sirkkelissä irti, henkilökunta voi tippua rakennustelineiltä tai katolta. Nyt henkilökunta osaa toimia eri tilanteiden vaatimalla tavalla. Esimerkiksi tyrehdyttää suuren verenvuodon ja tarvittaessa lastoittaa murtuneen raajan tai toimia oikein nilkan nyrjähtäessä. Henkilökunta oli huumorintajun omaavaa, joten koulutus sujui rennossa ilmapiirissä.

Kylmä, koho ja kompressio

Sajucon Oy ei pelkästään rakenna taloja, vaan tekevät sen ihan alusta alkaen eli tontin ostosta, pihojen maisemointiin! He myös tarvittaessa pelastavat ihmishenkiä, joten heidän kanssaan on erittäin helppoa ja turvallista asioida!

Sidonnat

Mikäli yrityksenne ensiaputaidot vaativat hienosäätöä, ota yhteyttä, niin räätälöidään teidän tarpeisiin oikeanlainen ja joustava ensiapukoulutus!


Jonathan Hagkvist
Kirjoittanut: Jonathan Hagkvist, Sairaanhoitaja, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK)