Räätälöity ensiapukoulutus Fysiopalvelu Kunto Kuopiolle

Työmatkailun ikävämpi puoli!

Vaihtoehtoina koulutusmatkalle oli oma auto tai juna. Valinta osui autoon ja menomatka sujuikin oikein rattoisasti, mutta paluumatkalla n. 50km:n matkan jälkeen hajosi autostamme laturin hihna ja vesipumppu. Saimmekin Leppävirroilta nopeasti huoltoaseman pihaan paikallisen autotohtorin, joka diagnosoi automme n. 30 sekunnissa ja kertoi, ettei osia saa tähän hätään mistään. Paikallinen autotohtori neuvoi meidät Onnibus-pysäkille, mistä kotimatkamme pääsi jatkumaan.

Elvytys ja defibrillointi

Koulutustunnelmia ja ensiapuaseman tilaus

Henkilökunta ja yrityksen johto olivat oikein rentoja ja sosiaalisia

En ihmettele yhtään, että Fysiopalvelu Kunto Kuopiolla oli viime vuonna n. 20 000 asiakasterapiaa. Henkilökunta ja yrityksen johto olivat oikein rentoja ja sosiaalisia, kuten kuvitella saattaa, vallitsi koko koulutuksen ajan todella mukava ja rempseä tunnelma.

Paineside

Heille jää vain tehtäväksi ottaa ensiapuasema vastaan, kun posti sen yrityksen ovelle toimittaa.

Koulutuksessa kävimme läpi, mitä kaikkea 40 vuoden aikana on ensiavun näkökulmasta sattunut. Tämän perusteella räätälöimme koulutuksen juuri heille sopivaksi. Koulutuksessa kävimme muun muassa läpi, kuinka tajuton siirretään hoitopöydältä turvallisesti lattialle ja käännetään kylkiasentoon. Koulutuksen jälkeen kävimme yrityksen ensiaputarvikkeet läpi ja tilasimme heille kauttamme uuden Cederroth ensiapuaseman, joka saapuu heille jälkikäteen postitse. Ensiapukaapin tilaus sujui Kunto Kuopion näkökulmasta todella vaivattomasti ja helposti, koska heille jää vain tehtäväksi ottaa ensiapuasema vastaan, kun posti sen yrityksen ovelle toimittaa.

Cederroth ensiapuasema

Kuopiolaisten on kuitenkin syytä muistaa, että ensisijainen paikka akuuteille terveysongelmille on ensiapu eikä torikatu 19

Kunto Kuopio ei tuota vain laadukkaita ja ammattitaitoisia fysio- ja toimintaterapiapalveluita Kuopion alueella vaan he osaavat tarvittaessa tunnistaa myös yleisimmät sairaskohtaukset ja pelastaa ihmishenkiä. Kuopiolaisten on kuitenkin syytä muistaa, että ensisijainen paikka akuuteille terveysongelmille on ensiapu eikä torikatu 19.

Loppuharjoitus

Ensiaputarvikkeet ja räätälöidyt ensiapukoulutukset yrityksenne saa tilattua: asiakaspalvelu@safetytrainers.fi


Jonathan Hagkvist
Kirjoittanut: Jonathan Hagkvist, Sairaanhoitaja, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK)