Ensiapukoulutus Concrete Urakoinnille

Viime viikolla järjestimme ensiapukoulutuksen joustavasti Concrete Urakointi Oy:lle. Joustavuus ilmeni koulutuksen siirtämisenä viime hetkellä myöhäisempään ajankohtaan, koska useampi koulutuksen osallistujista oli kipeänä. Katsoimme koulutukselle uuden ajankohdan muutaman viikon päähän ja saimmekin uutena ajankohtana koulutukseen kaikki terveenä paikalle. Koulutus järjestettiin Concrete Urakoinnin omissa tiloissa, joten yritys säästi työntekijöiden matkakuluissa, päivärahoissa ja heti koulutuksen jälkeen he jatkoivat sujuvasti työntekoa.

Elvytys, Defibrillointi ja paineside

Koulutuksen jälkeen saimmekin palautteen, että tällaisia kaikkien koulutusten pitäisi olla

Concrete Urakointi on vantaalainen remontti- ja rakennusalan vahva ammattilainen. Heidän palveluihin kuuluvat mm. julkisivuremontit, parveke- ja kattotyöt, maanrakennus sekä LVI-työt. Sanonta "tekevälle sattuu" pitää luonnollisesti paikkaansa varsinkin urakointifirmojen kohdalla. Nyt on työntekijöiden ensiaputaidot kerrattu ja muutama työntekijä kertoi oppineensa uuttakin. Koko koulutus sujui todella rennossa ilmapiirissä, mitä auttoi henkilökunnan loistava asenne ja huumorintaju. Sairauskohtauksia läpikäydessä saimmekin monia omakohtaisia kokemuksia käytyä läpi. Koulutuksen jälkeen saimmekin palautteen, että tällaisia kaikkien koulutusten pitäisi olla eli joustavia ja rennossa ilmapiirissä toteutettuja.

Paineside harjoittelua

kiireellisissä hoitoa vaativissa tilanteissa hakeudutaan Peijaksen sairaalan päivystykseen

Concrete Urakointi ei ole pelkästään remontti- ja rakennusalan vahva ammattilainen, vaan tarvittaessa he osaavat myös elvyttää asiakasta ja tunnistaa yleisimmät sairauskohtaukset! On kuitenkin syytä muistaa, että kiireellisissä hoitoa vaativissa tilanteissa hakeudutaan Peijaksen sairaalan päivystykseen eikä Concrete Urakoinnin tiloihin!

Mikäli yrityksenne ensiaputaidot vaativat hienosäätöä, ota yhteyttä asiakaspalvelu(a)safetytrainers.fi, niin räätälöidään teidän tarpeisiin oikeanlainen ja joustava ensiapukoulutus!


Jonathan Hagkvist
Kirjoittanut: Jonathan Hagkvist, Sairaanhoitaja, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK)